O nama

Konekt360° se bavi prezentacijom objekata preko panoramskih fotografija, virtuelne šetnje (Prikaz lokacija sastavljenih od međusobno povezanih fotografija koje čine kontinuirani panoramski pogled kroz 360° u svim smerovima) i jedinstvene google business view opcije. Nudimo prava i originalna rešenja za vas i vašu kompaniju jer je svaka naša usluga kreirana sa ciljem da zadovolji specifične potrebe klijenata kako bi na velikom tržištu ostvarili i zadržali svoj lični pečat i konkurentnost.

Brojna istraživanja su pokazala da prisustvo unutrašnjeg prikaza od 360° pospešuje poslovanje svih grana privrede. Na koji način? Internet korisnici se duže zadržavaju na takvim web stranicama jer će radije istraživati vašu ponudu nego konkurentsku gde se nalazi samo nekoliko fotografija ili nekvalitetno odrađena virtuelna tura. Kreira se utisak o profesionalnoj, originalnoj kompaniji koja ostaje zapamćena i za čijim se uslugama opredeljuje.

Konekt360° omogućuje optimizovani pregled vaše web stranice sa svih uređaja, PC, laptop, tablet a naročito smartphone jer veliki broj ljudi pretražuje internet preko mobilnih telefona. Što znači da vam nisu potrebni dodatni player-i ili plugin-i da bi naša usluga bila omogućena jer je urađena u html5 formatu. Navigacija se odvija bez ikakvih problema a ikonice su dovoljno velike kao kad koristite neku aplikaciju na koju ste već navikli.

Bez obzira koja je vaša delatnost, mi vam možemo definisati i dostaviti trodimenzijalno rešenje koje štedi novac, poboljšava oglašavanje na tržištu, zabavlja ili predstavlja vašu marketinšku poruku na nov, moćan način.

Naš kreativni tim

Zadovoljnih korisnika
Virtuelnih šetnji
360° Fotografije